Prieteni

Unul dintre sfaturile primite de la tatăl meu a fost „încearcă să ai ca prieteni oameni de la care ai ce învăța”. Nu e aşa ușor…în viaţa de zi cu zi.Nu vreau nici să judec, nici să pun etichete,dar am întâlnit prea mulţi oameni superficiali,materialiști…limitați….

Nu pot cădea în ridicol și sa vorbesc despre poezie ,despre pictură ,sau despre alte lucruri care mă preocupă pe mine, cu oameni care au interese mult mai terestre.Prin intermediul internetului și al blogului am întâlnit oameni care gândesc la fel ca mine.Chiar dacă prietenii mei virtuali sunt departe și nu-i cunosc decât după paginile lor,mă bucur că există.Unul din punctele pozitive din analiza pe care o fac anului care se apropie de sfârșit este acesta – refugiul din cotidianul banal și stresant intro lume mai buna și mai frumoasa.

 

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Prieteni&8221;

  1. Eu am cunoscut foarte multi oameni interesanti in voluntariat, oameni pasionati de pictura, muzica, fotografie, poezie, scris, de arta, in general, de dezvoltare personala si multe alte lucruri frumoase. Iti recomand cu mare caldura voluntariatul.
    Vreau sa mai mentionez ca imi place mult blog-ul tau si ma bucur ca te-am gasit.
    Iti trimit ganduri pozitive!
    -A.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s